След големите вълнения в личния ѝ живот, Дженифър Лопес реши да

...
След големите вълнения в личния ѝ живот, Дженифър Лопес реши да
Коментари Харесай

Поредната смела крачка на Джей Ло

След огромните вълнения в персоналния ѝ живот, Дженифър Лопес реши да си " почине " и да се концентрира върху кариерата си. Не чакахме и дълго, с цел да научим какво още е добавила в автобиографията си. Този път не става въпрос за музика или филм (въпреки че и такъв ще забележим напълно скоро).
 Дженифър Лопес, годежът и с Бен Афлек и новата й акция за Coach
Джей Ло с две вълнуващи вести

Едната от персонално, а другата - от професионално естество

Джей Ло прави следващата смела крачка в стилния бизнес и става световен дипломат на италианската марка за долни дрехи Intimissimi. И в случай че някой си мисли, че изборът на компанията е инцидентен, бърка.

Освен заради наличието си на сцената и играта зад камерата, изпълнителката отдавна си е спечелила почитатели и поради усета си към модата. Многократно определяна като икона, Джей Ло просто знае по какъв начин да живее със жанр и класа.

Очевидно Сандро Веронези - основният изпълнителен шеф на Intimissimi, не остава апатичен към този неин талант. Компанията му се стреми да пробие и разрасне в Съединени американски щати, а за тази цел на помощ се причита Дженифър Лопес. Самата тя изяснява по-рано, че е придобила и запазила своята " композиция от неотстъпчивост и съблазън " от живота си в Бронкс.

Генералният управител на Intimissimi Марчело Веронези удостовери амбициозния проект за напредък, който се е забавил през последните години поради пандемията. Напълно е наясно и с разликите сред европейския и американския пазар и клиенти, написа Hola.

" Искаме да растем, само че желаеме и да разберем по-добре усета и желанията на американците, тъй като двата пазара са разнообразни, разнообразни са и съперниците ", казва той.
 Victoria's Secret, метавселената и новината, че марката е запазила името си там
Завръщат ли се ревютата на Victoria`s Secret

Или " ангелите " са забравени вечно?

Това не е първият път, когато Джей Ло театралничи по долни дрехи за фешън къща. В средата на март тя още веднъж нажежи пристрастеностите с фотосесия за Dolce & Gabbana дружно с топмодела Дейвид Ганди. Тогава тя позира в черно дантелено долни дрехи, демонстрирайки стегнатото си тяло - за злоба и удивление на всички.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР